Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki schabowe z pieczarkami

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab
pieczarki
mąka
cebula
sól i pieprz
olej do smażenia
jajko

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki schabowe z pieczarkami

Pieczarki oraz cebulkę kroimy w drobną kostkę i przysmażamy na patelni. Przyprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Schab kroimy na plastry i rozbijamy młotkiem. Solimy i pieprzymy. Na każdy plaster nakładamy wcześniej przygotowane pieczarki i zwijamy jak roladę. Obtaczamy w mące, następnie w jajku i bułce tartej. Smażymy z każdej strony na patelni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 17.01.2013 09:34
pyszne,takie dania to ja lubię
Neetka90 06.05.2012 15:52
hmm :)
Neetka90 06.05.2012 15:52
hmm :)
monisia1977 15.02.2012 16:34
dobre
Goya 14.01.2012 15:48
mniam
jeta72 28.09.2011 23:10
pycha
ana00 20.07.2011 08:17
to musi być smaczne
Patrycja33 14.07.2011 09:02
są super muszę je zrobić
IKrakowianka 17.04.2011 15:03
super wyglądają
Emilia21 07.11.2010 19:42
świetne
Emilia21 07.11.2010 19:42
świetne
ElizaT 25.10.2010 00:17
do tego suróweczka i danie wspaniałe ;)
misia53 21.10.2010 19:57
roladki znakomite.
Margo1 17.10.2010 11:09
uwielbiam
jarek4 10.10.2010 11:09
coś pysznego
Kate131 06.10.2010 12:05
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak