Sposób przygotowania

Można robić specjalnie, a można wykorzystać wywar pozostały przy robieniu deseru ,, Gruszki miodowo-lawendowe \"
Gruszki obrać . Ułożyć w garnuszku, zalać woda ( ok 3 szklanek ) , dodać miód , sok z cytryny, aromat waniliowy i herbatkę .Zagotować i gotować 10 minut. Wyjąć gruszki - użyć do deseru
Wywar schłodzić w lodówce , dodać kostki lodu , Ginn , plasterek cytryny na porcję udekorować wg uznania .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Zanim Doradca przeedytuje wyjaśniam- ma być 50 mll Ginu na 3/4 szklanki napoju ( wpisałam totalna bzdurę , że na 32/4 napoju )
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    zdarza się, literówka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Pyszne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !