Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

smażona skórka z mandarynek

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

skórka z mandarynek 50 dkg
cukier 50 dkg
woda 1 szkl.

Przepis i sposób przygotowania na: smażona skórka z mandarynek

Skórkę z mandarynek drobno pokroić w kostkę. W rondelku zagotować wodę z cukrem i wrzucić skórkę. Gotować 30 minut. Gorące nakładać do słoików, które szczelnie zamykamy i odkładamy do góry dnem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 11.07.2013 09:05
do sernika idealna
[email protected] 20.04.2012 14:29
ja tez takie robie
mamusia1 10.10.2010 20:14
nie zastąpiona do deserów!
Margo1 05.10.2010 21:59
Też ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak