Sposób przygotowania

Umyte i odszypułkowane truskawki pokroić w kostkę włożyć do garnka i wymieszać z cukrem żelującym.Doprowadzić do wrzenia dodać bazylię i gotować około 3 min.Gorącą konfiturę przełożyć do słoików szczelnie zamknąć ,odwrócić do góry dnem i pozostawić do wystudzenia.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    a to ciekawe..
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ciekawe jak smakuje,,
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe jak smakuje w połączeniu z bazylią
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    ciekawy przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Dla mnie zaskakujące połączenie- trzeba przetestować.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajne
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Wspaniała :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ciekawe połączenie smaków.
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    bardzo pyszna
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    ciekawy dodatek z tą bazylią

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !