Sposób przygotowania

Indyka kroimy w paseczki, posypujemy Kucharkiem i smażymy na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor. W dużej miseczce sałatę rwiemy na małe kawałeczki. Liście rukoli dodajemy w całości, pomidorki kroimy na pół. Dorzucamy smażone kawałki indyka i całość polewamy sosem z jogurtu wymieszanego z oliwą, z sokiem i startą skórką z limonki doprawionego solą ziołową, pieprzem i szczyptą cukru. Nie mieszamy przed spożyciem.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Musi wygladać bajerancko- podoba mi się ten przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgorzata77

    No zdjęcie by coś więcej powiedziało:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    szkoda, że nie ma zdjęcia, bo super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    niezłe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    wyśmienity
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !