Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać i zetrzeć na tartce o małych oczkach następnie dodać pokrojona w kosteczkę cebulę, jajko oraz sól i pieprz. Całość dokładnie wymieszać a następnie smażyć placki na złoto.
Przygotować sos: ½ ogórka szklarniowego wymieszać dokładnie z jogurtem naturalnym (ok. 200 ml) i dodać 1 lub 2 łyżeczki gotowej przyprawy do tzatziki.
Usmażone placki polać przygotowanym sosem.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ooo super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Bardzo dobre jedzenie i też często je mam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    takiego połączenia jeszcze nie widziałam;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !