Sposób przygotowania

Pokroić bułkę na plastry 1 – centymetrowe, obsmażyć w oliwie z oliwek. Łososia pokroić na mniejsze plastry, przekroić pomidory koktajlowe na pół, układać wszystko na bruschettę.Dodać sól i pieprz. Jeść na ciepło.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    z wędzonym .. mniamm
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    uwielbiam łososia
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Ulala - pycha! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ana00

    smacznie brzmi... :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !