Sposób przygotowania

Oliwę z oliwek wymieszać z przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Następnie pokroić bułkę na plastry 1 – centymetrowe, obsmażyć we wcześniej przyrządzonej oliwie. Tuńczyka wyjąć do miski, wymieszać z oliwkami pokrojonymi na cząstki oraz z posiekanym szczypiorkiem. Następnie wymieszać razem cała pastę, dodać sól i pieprz i układać na ciepłej bułce. Jeść na ciepło.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawe..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    pomysłowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    mniaim
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !