Sposób przygotowania

Grzyby przebieramy,kroimy w paski i kilka razy dokładnie myjemy.Wrzucamy je do garnka z wodą,gotujemy 15 minut.Ugotowane grzyby odcedzamy na sitku i polewamy zimną wodą.Następnie smażymy je na rozgrzanym oleju i dodajemy przyprawy.Po 20 minutach dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę i dusimy pod przykryciem 6-8 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    czarnaMi

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    uwielbiam grzybki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Super przepis na pewno spróbuję pozdrawiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !