Sposób przygotowania

Oliwę z oliwek wymieszać z przeciśniętym przez praskę czosnkiem oraz ziołami prowansalskimi. Następnie pokroić bułkę na plastry 1 – centymetrowe, obsmażyć we wcześniej przyrządzonej oliwie. Pomidory z oliwkami posiekać na kawałki, bakłażana wydrążyć w środku, pokroić na kawałeczki i obsmażyć razem z cebulą posiekaną w kostkę na patelni. Następnie wymieszać razem wszystkie warzywa, dodać sól i pieprz i układać na ciepłej bułce. Jeść na ciepło.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha,cos dla mnie
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo proste i smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    na pewno bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    tydzień włsoki :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    takie to mogę jeść
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Po prostu genialne! Bardzo fajna odmiana klasycznej bruschetty :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !