Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bruschetta z oliwkami i pomidorem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidor 2-3 szt
czosnek 1 ząbek
oliwki zielone 1/3
sól i pieprz do smaku
Zioła prowansalskie suszone Prymat do smaku
oliwa 2-3 łyżki
bagietka 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Bruschetta z oliwkami i pomidorem

Oliwę z oliwek wymieszać z przeciśniętym przez praskę czosnkiem oraz ziołami prowansalskimi. Następnie pokroić bułkę na plastry 1 – centymetrowe, obsmażyć we wcześniej przyrządzonej oliwie. Pomidory z oliwkami posiekać na kawałki, dodać sól i pieprz oraz układać na obsmażonych plastrach bułek. Jeść na ciepło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnese91 01.04.2012 13:34
Pycha :)
Goya 25.03.2011 21:46
fajna
Jolanta40 06.10.2010 13:32
podobną robiłam i jest pycha :)
aginaa 06.10.2010 11:22
super, mniam:)
Margo1 05.10.2010 19:55
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak