Sposób przygotowania

CUKIER OTRZEC MOCNO O SKORKE POMARANCZY LUB POLACZYC ZE STARTA SKORKA POMARANCZOWA I UTLUC W MOZDZIERZU PO CZYM PRZESIAC. MASLO UTRZEC MOCNO NA GLADKA MASE DODAC CUKIER POMARANCZOWY, ZOLTKA ORAZ SOK POMARANCZOWY. CALOSC UCIERAC DO MOMENTU UZYSKANIA PULCHNEJ MASY.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    borys

    Pyszny polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    borys

    Musi byc pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    :))))
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    dobry krem nie jest zły
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !