Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sernik bietki

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ser biały 1 kg
margaryna 150 g
budyń śmietankowy 1 op.
mąka ziemniaczana 2 łyżki
cukier 1 szkl
cukier waniiowy 1 op.
rodzynki 100 g
jajko 6 szt
proszek do pieczenia 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Sernik bietki

Margarynę utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym, dodawać stopniowo żółtka, potem ddodać resztę składników i pianę z białek. Wszystko razem utrzeć wyłożyć na blachę i upiec.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 17.05.2011 13:02
pewnie smaczniutki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak