Sposób przygotowania

Żółtka ucieramy z cukrami. W oddzielnym naczyniu wymieszać budynie z mlekiem i wlać do utartych żółtek – mieszając gotować przez około 2-3 minuty. Odstawić i wystudzić. Margarynę utrzeć i nie przerywając ucierania dodać po 1 łyżce wystudzonej masy. Połowę kremu włożyć do tortownicy, a do drugiej części dodać kakao, dokładnie zmiksować. Masę kakaową nałożyć na białą. Wetknąć w nią biszkopty. Między biszkopty włożyć warstwę owoców. Zalać jedną z galaretek i wstawić do lodówki. Gdy zastygnie wlać następną innego koloru.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    bardzo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Prosty i smaczny torcik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !