Sposób przygotowania

Czosnek i cebulę drobno siekamy i mieszamy ze słodką papryką. Papryki kolorowe i chili kroimy w kostkę. Na rozgrzaną oliwę w garnku wkładamy skrzydełka i wrzucamy czosnek i cebulę wymieszaną z papryką. Przesmażamy i wrzucamy kostki papryki oraz marchew i pietruszkę również pokrojoną w kostkę. Dusimy ok 6 min i zalewamy bulionem z kostek rosołowych Kucharek. Wsypujemy oregano i gotujemy ok 30-40 min. Pod koniec wlewamy sok pomidorowy i szczyptę oregano. Gotować 5 min i gotowe. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowita !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    CIEKAWE
  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    świetna zupka;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczna zupka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !