Sposób przygotowania

Białka jaj należy przelać do miseczki, następnie dodać sól, ubić je na sztywną pianę. Gdy piana będzie już sztywna należy dodać do niej mąkę ziemniaczaną i wiórki kokosowe. Masę delikatnie wymieszać, gdy masa będzie jednolita należy łyżką nakładać na blachę wyłożoną pergaminem niewielkie beziki. Beziki pieczemy/ suszymy przez około 30 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Uwielbiam bezy :))) a z kokosem jeszcze nie jadłam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super przepis na pewno wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    rewelacja, bezy uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię takie słodkośći

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !