Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jaja po rzymsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

100g cienkich parówek
100g majonezu
50g sliwek z octu
50ml smietany
sól, cukier, pieprz
przyprawa uniwersalna Kucharek
50g sera bialego
jajko ugotowane na twardo 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: jaja po rzymsku

Parówki pokroic w plastry, polaczyc z majonezem, pokrojonymi śliwkami oraz śmietana, doprawic do smaku i wylozyc na polmisek. Na wierzch polożyc połówki jaja. Na wierz posypac przetartym serem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 06.12.2012 07:34
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak