Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

herbatka rumiankowo-Lipowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kwiat lipy 2 łyżeczki
miód do smaku
woda 600 ml (wrząca)
rumianek 2 łyżeczki (kwiat)

Przepis i sposób przygotowania na: herbatka rumiankowo-Lipowa

Na gotującą się wodę wsypać lipę i rumianek.Zdjąć z ognia po 10min. Za 10 min po zdjęciu z ognia herbatę można przecedzić i słodzić miodem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak