Sposób przygotowania

Mięso mielone delikatnie przyprawić, formować malutkie kuleczki (3cm średnicy) i wrzucać na wrzątek. Włoszczyznę zetrzeć na jarzynowej tarce i dołożyć do zupy. Doprawić przyprawami wg. smaku. Gotować 30 minut, dodać koncentrat pomidorowy, na koniec wlać śmietanę. Podawać z cienkim makaronem, np. Kurant lub z makaronem ryżowym.
Pycha!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justka 16

    bardzo dobra
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Pyszna wersja pomidorowej, taka na bogato.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo bardzo dobra zupka!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszna;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    bardzo fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    a coś nowego :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    super
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszna i sycąca
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniała zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !