Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

nadziewane pałki indyka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ząbki czosnku 2 szt.
3/4 pęczka natki
oliwa
twaróg 15 dag
3 łyżki bułki tartej
2 łyżki musztardy
PLASTRY BOCZKU 8 szt.
sól i pieprz do smaku
golonki indycze 8 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: nadziewane pałki indyka

Pałki natnij. Czosnek posiekaj, połącz z 3 łyżkami oliwy, solą, pieprzem. Natrzyj pałki. Twaróg połącz z bułka tartą, natką, musztardą. Przypraw. Masą napełnij pałki, każda owiń boczkiem. Grilluj 25-30 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 11.04.2011 07:52
smaczne
MAŁGORZATA79 09.01.2011 20:52
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak