Sposób przygotowania

SZPINAK PŁUCZEMY I WKŁADAMY DO GARNKA DOLEWAJĄC NIEWIELKĄ ILOŚĆ WODY I GOTUJEMY POD PRZYKRYCIEM AZ ZMIĘKNIE.NA PATELNI SMAŻYMY CZOSNEK Z PAPRYCZKĄ CHILI DODAJĄC OLIWĘ Z OLIWEK DODAJEMY UGOTOWANY I ODCEDZONY SZPINAK GOTUJEMY 5 MIN. DOPRAWIAMY DO SMAKU WG UZNANIA.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    Wygląda Super ale nie lubię szpinaku
  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    uwielbiam szpinak
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajny
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    raczej nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !