Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z migdałami i fetą

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

brokuły 1 szt
feta 250 gram
majonez 2 łyżki
sól, pieprz do smaku
czosnek 1-2 ząbki
jogurt naturalny 100 gram
migdały 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z migdałami i fetą

Brokuły podzielic na rozyczki i obgotować. Wymieszać fetę z jogurtem, czosnkiem przecisnietym przez praskę i majonezem. Dodać sól i piperz. Potem wymieszać z brokułami. Migdały na suchej atelni uprazyc i posypać sałatkę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 05.10.2010 19:53
Taką jadłam i bardzo mi smakowała
gusia1000 05.10.2010 17:45
Ze składników wynika, że musi być dobra.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak