Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SZPARAGI PO POLSKU

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szparagi 1 KG
natka pietruszki DO SMAKU
masło DO SMAKU
jajko ugotowane na twardo 4 SZT.

Przepis i sposób przygotowania na: SZPARAGI PO POLSKU

UGOTOWANE I DOBRZE OSACZONE SZPARAGI WYLOZYC NA OGRZANY DOSC DUZY POLMISEK. SZPARAGI POSYPAC Z WIERZCHU DROBNO POSIEKANYMI JAJKAMI UGOTOWANYMI NA TWARDO, ZRUMIENIONA NA SUCHO TARTA BULKA I NATKA PIETRUSZKI. WSZYSTKO POLAC GORACYM STOPIONYM MASLEM.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia561 21.05.2011 22:39
trzeba to wypróbować
Iwusia 21.05.2010 00:03
szybkie i dobre :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak