Sposób przygotowania

MIĘSO ŁĄCZYMY Z PORĄ KTÓRĄ WCZEŚNIEJ MIKSUJEMY RAZEM Z BUŁKĄ NAMOCZONĄ DODAJEMY JAJO ,PRZYPRAWĘ KUCHAREK WG UZNANIA I FORMUJEMY MAŁE KULECZKI KTÓRE OBTACZAMY W BUŁCE TARTEJ.TAK PRZYGOTOWANE PULPECIKI SMAŻYMY Z OBU STRON I PODLEWAMY WODĄ.GOTUJEMY OKOŁO 15 MINUT .MOŻEMY PULPETY PODBIC MĄKĄ WG UZNANIA .SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojtek10_89

    pyszniutkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    świetne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też takie robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !