Sposób przygotowania

Pieczarki umyć. Jeśli potrzeba obrać i pokroić w plasterki. Wędlinę pokroić w plasterki (można też dodać podduszone mięso). Cebulę pokroić w piórka. Pieczarki włożyć na patelnię, gdy puszczą sok odlać. Dodać łyżkę oleju i przesmażyć. Przełożyć do garnka i podlać bulionem i zagotować. Rozgrzać na patelni olej. Dodać cebulę. Następnie wędlinę. Smażyć cały czas mieszając. Dodać do pieczarek razem z koncentratem pomidorowym. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Dodać oczyszczoną i pokrojoną w kostkę paprykę i chwilę razem gotować.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    lubię pieczarki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    i znowu mniaaaaaaammmmmmmmmmmmm!
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !