Sposób przygotowania

Ziemniaki dokładnie wyszorować, posolić i zalać wrzątkiem, gotować do miękkości na średnim ogniu. Ostudzić, obrać i pokroić w kostkę. Cebulę obrać i drobno posiekać. Ogórki pokroić w drobną kostkę a seler w plasterki. Wszystkie składniki połączyć. Majonez, musztardę, cukier, sól i pieprz oraz posiekaną natkę pietruszki wymieszać, polać sosem sałatkę i odstawić na godzinę do lodówki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !