Sposób przygotowania

MĄKĘ I JAJKO ŁĄCZYMY RAZEM DODAJĄC WODĘ I WYRABIAMY CIASTO.ZIEMNIAKI GOTUJEMY,DOKŁADNIE DUSIMY JAK SĄ MIEKKIE DODAJEMY SER BIAŁY ORAZ PRZESMAŻONĄ NA ZŁOTY KOLOR CEBULKĘ DOPRAWIAMY DO SMAKU SOLĄ I PIEPRZEM.CIASTO ROZWAŁKOWUJEMY I WYKRAWAMY KRĄŻKI ZE SZKLANKI I DODAJEMY FARSZ I FORMUJEMY PIEROŻKI .RZUCAMY GOTOWE PIEROGI NA OSOLONĄ WRZĄCĄ WODĘ I PODAJEMY Z ROZTOPIONYM MASEŁKIEM.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    Zawsze dobre !
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    misia2

    uwielbiam kazdy rodzaj pierogów
  • 0
    original
    Opublikowano

    kiziolek201

    pycha
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    przepyszne , lubię takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !