Sposób przygotowania

Polędwicę umyć ,osuszyć , pokroić w kostki 2x2cm i nakłuć na szpadki na przemian z cebulkami. Skropić obficie sokiem z cytryny , pomaczać w oleju , skropić sosem sojowym i popieprzyć.Wstawić do bardzo gorącego piekarnika opierając je na brzegach blaszki. Piec do 8 minut. Podawać gorące z surówkami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo smaczne! często robię podobne szaszłyki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    pyszne!
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Polędwiczka wołowa to smaczny kawałek mięska-na szaszłyki idealny.
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    bardzo fajne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    też czasami robię szaszłyki na grilla z wołowiną.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo lubię takie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszny obiadek
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszniutkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha saszłyczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !