Sposób przygotowania

Kapustę cienko poszatkować.Obrane jabłka i gruszki zetrzeć na grubej tarce,cebulę pokroić w kostkę,śliwki na ćwiartki.Zagotować wodę z solą i cukrem zdjąć z ognia,dodać kwasek cytrynowy.Pokrojone produkty wymieszać,nałożyć do słoików nie uciskając zalać zalewą.Pasteryzować 20 - 30 min w zależności od słoika.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    bardzo lubię czerwoną kapustę :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    super do mojej książki
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Nie wiem, jak rodzinka a le ja lubię taką kapustkę.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    fajna :)
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetna,taką lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    swietna
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    kapustka marzenie,do obiadku pyszna.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Milena87

    ciekawa sałatka
  • 2
    original
    Opublikowano

    aisza1

    apetyczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    ciekawa jestem jak smakuje :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !