Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet z szynką i serem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet drobiowy 4 szt
ser żółty 4 plastry
szynka gotowana 4 plastry
sól
pieprz
jajko 2 szt
mąka
Bułka tarta klasyczna Prymat
tłuszcz

Przepis i sposób przygotowania na: Filet z szynką i serem

Piersi z kurczaka lekko rozbić, posolić i popieprzyć. Na filecie kłaść plaster szynki i plaster sera. Filety zwinąć w rulon, spiąć wykałaczką. Panierować w mące, jajku i tartej bułce. Smażyć w głębokim tłuszczu na złoty kolor z każdej strony.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 01.11.2012 20:00
mmmmmmmmm smaczny ten filet, ciekawe połączenie smaków;]
caffee_tea 25.02.2012 23:20
mniam
Kate131 30.10.2010 11:34
bardzo smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak