Liczy się dobry Smak

Sposób przygotowania

Udka umyć, ściągnąć z nich skórę. Posypać solą i pierzem, podsmaży z cebulą na oleju. Dodać rozmaryn i czosnek, dusić do miękkości. Można dodać śmietanę

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smakowite!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    robie podobne udka;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ależ one są apetyczne.... :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !