Sposób przygotowania

Każdą kromkę pieczywa kroimy na dwa kawałki i smarujemy z jednej strony cienką warstwą margaryny. Na tym układamy plaster pomidora, następnie keks majonezu, posypujemy granulowanym czosnkiem (1 szczypta na każdą kromeczkę). Wszystko posypujemy startym żółtym serem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    mari

    Niby zwykłe kanapki, ale jako przekąska idealne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Sympatyczne kanapeczki :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    ciekawe
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    wygladaja bardzo apetycznie ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    babajaga1969

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    smacznie wyglądają te kanapeczki;p

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !