Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SOS ZIMNY REMOULADE

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

majonez 1 SZT
Koperek suszony Prymat DO SMAKU
szczypiorek posiekany DO SMAKU
natka pietruszki DO SMAKU
musztarda 2 LYZKI
sól DO SMAKU
jajko ugotowane na twardo 5-6 SZT

Przepis i sposób przygotowania na: SOS ZIMNY REMOULADE

DO SOSU MAJONEZOWEGO DODAJEMY UGOTOWANE NA TWARDO I DROBNO POSIEKANE JAJO KOPEREK SZCZYPIOREK I NATKE PIETRUSZKI ORAZ 2 LYZKI MUSZTARDY. SOLIMY I DOPRAWIAMY DO SMAKU BIALYM PIEPRZEM.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pioge7 04.12.2010 17:04
ekstyra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak