Sposób przygotowania

Wszystkie składniki dać do dużego słoja i zamknąć szczelnie. Kilka razy dziennie wstrząsnąć słojem,żeby cukier się rozpuścił. Po 3 miesiącach przecedzić nalewkę, przefiltrować i rozlać do butelek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super!
  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    superowy!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    jarzebinę trzeba zebtać po pierwszych przymrozkach lub wsadziś do zamrażarki na 2 godziny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    jarzebinę trzeba zebtać po pierwszych przymrozkach lub wsadziś do zamrażarki na 2 godziny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    jarzebinę trzeba zebtać po pierwszych przymrozkach lub wsadziś do zamrażarki na 2 godziny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    jarzebinę trzeba zebtać po pierwszych przymrozkach lub wsadziś do zamrażarki na 2 godziny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    jarzebinę trzeba zebtać po pierwszych przymrozkach lub wsadziś do zamrażarki na 2 godziny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    jarzebinę trzeba zebtać po pierwszych przymrozkach lub wsadziś do zamrażarki na 2 godziny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    jarzebinę trzeba zebtać po pierwszych przymrozkach lub wsadziś do zamarażarki na 2 godziny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !