Sposób przygotowania

Oczyszczone grzyby kroimy na paski i obgotowujemy. Po odcedzeniu wkładamy na patelnię ze stopionym masłem i dodajemy pokrojoną cebulę. Dusimy do miękkości, w razie potrzeby dolewając troszkę wody. na koniec przyprawiamy - odrobina gałki muszkatołowej daje grzybom ciekawy posmak.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    uwielbiam grzybki pod kazdą postacią! :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Duszone grzyby - uwielbiam:)
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo lubie taki sosik:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    lubię grzybki :)
  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo takie lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam.............
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    wyśmienicie wygladaja:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pozycja obowi?zkowa w sezonie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Bogusiaz

    muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !