Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta czerwona po polsku

2.0
(1)
Czas
Czas: powyżej 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 800 gramów
tłuszcz do smażenia 20 gramów
masło 40 gramów
Bułka tarta klasyczna Prymat 20 gramów
jajko ugotowane na twardo 2 sztuki
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
Pieprz czarny mielony Prymat
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta czerwona po polsku

Kapuste cienko poszatkowac, udotowac i doprawic do smaku. Nastepnie pomieszac z zarumieniona bulka tarta, polac stopionym maslem i posypac startymi jajami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pacpaw 05.11.2010 13:06
wyjątkowo pyszne połączenie. polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak