Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surowka z selera po amatorsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

600g selera startego na tarce
30ml oliwy
natka pietruszki
sól, cukier, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: surowka z selera po amatorsku

seler pomieszac z oliwa i osiekana natka. Przyprawic. podawac schlodzone.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 11.05.2011 18:06
po amatorsku czy profesjonalnie to nie ważne liczy się smak-pycha
Małgorzata106 20.01.2011 22:39
pyszne i proste

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak