Sposób przygotowania

Budynie ugotowac w 500ml mleka. Kiedy wystygna, polaczyc z maslem. Smietanke ubic na sztywna mase.
Na spodzie blachy(lub innego naczynia) ulozyc warstwe cherbatnikow. Na nie wylozyc mase budyniowa-ulozyc warstwe cherbatnikow-pozniej rozsmarowac mase krówkowa-kolejna warstwa cherbatbikow-ubita smietanka-na smietanke zetrzec czekolade.

Moje ukochane ciasto!

zdjecie ciut nie udane(córcia robila), ale jesli tylko bede miec nowe dodam!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    mam pytanie ile śmietany?a tak w ogóle wygląda wspaniale....i pewnie tak smakuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !