Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

potrawa z parówek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

400g parówek cienkich
150g cebuli
tłuszcz
30g koncentratu pomidorowego
100ml smietany kremowki
sól, cukier, pieprz
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: potrawa z parówek

Parówki podgrzac w goravej wodzie. Skrojona w kostke cebule podsmazyc dodac do niej koncentrat, chwile poddusic. Kiedy wystygnie dodac do ubitej kremowki. Doprawic. Takim wlasnie sosem polac ulozone na talerzu parówki.
Polecam dla małych niejadków!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak