Sposób przygotowania

Jajka ubić z cukrem waniliowym do białości następnie dodać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia oraz wodę i mleko. Dodać rozpuszczone i wystudzone masło oraz pokrojoną jeszcze drobniej skórkę pomarańczową. Całość wymieszać na jednolitą masę a następnie smażyć w gofrownicy. Podawać posmarowane nutellą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Fajne połączenie gofrów z nutellą. Bardzo mi się podoba.
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pycha.
  • 0
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    pyszne a od dawna za mną chodzą;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !