Sposób przygotowania

Ciasto:
Ubić pianę z białek, dodać cukier i żółtka, a na końcu proszek i mąkę. Upiec.
Masa:
Budyń ugotować na soku.
Krem:
Ubić śmietankę, dodać cukier puder, śmietan-fix i cukier wanilinowy.

Gorący budyń wylać na nasączony biszkopt, ułożyć herbatniki. Po ostygnięciu wylać krem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne ciasto
  • 3
    original
    Opublikowano

    marchewka

    pycha, ślicznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    coś innego! ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ładne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    bardzo apetycznie to ciasto wygląda:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    musi byc pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Ciacho palce lizać, nie jadłam takiego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !