Sposób przygotowania

Oczyszczone krewetki wrzucamy na patelnię z oliwą. Smażymy ok 3 min z każdej strony. Po tym czasie dodajemy drobno posiekany czosnek. Gdy czosnek się zarumieni wlewamy bulion, sos sojowy i świeżo starty imbir do smaku. Dusimy krewetki, aż bulion wyparuje. Na koniec dodajemy sos słodko-kwaśny i zagotowujemy. Świetnie smakuje podane z ryżem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    znakomite
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    wykwintne danie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Lubię krewetki :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    To by mi smakowało :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !