Sposób przygotowania

Okonie dość gęsto leciutko nacinamy. Do środka ryby wkładamy plasterek cytryny ze skórką i 2 liście szałwii. Rybę skrapiamy olejem i obficie posypujemy solą ziołową Prymat. Pieczemy 25-30 minut w temp. 190 stopni. Pomidorki kroimy po połowie i chwilkę smażymy na rozgrzanej patelni. Upieczoną rybę podajemy z pomidorkami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    Podoba mi się ten przepis, chyba wkrótce wypróbuję!
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajny ciekawe jak smakuje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    zdrowy i smaczny obiad
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    musi być pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !