Sposób przygotowania

Smaki jesieni zamknięte w miseczce zupki.
Rozgrzać w garnku o grubym dnie olej i zeszklić na nim pokrojoną w piórka cebulę. Dołożyć marchew, dynię, papryki ( pokrojone w paseczki ) i dusić mieszając ok 15 minut. Dołożyć pokrojone w kosteczkę pomidory i dalej dusić 10 minut. Wlać bulion ( lub wodę i kostki bulionowe ) , zacierkę ( ugotowaną ) .Gotować 35 minut. Doprawić do smaku przecierem, miodem , pieprzem .
Podawać posypaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pięknie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ale bym zjadła miseczkę takiej pysznej zupki:)
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !