Sposób przygotowania

Z podanych składników zagniesc ciasto,zawinac je w folie i wlozyc do lodówki na 2 godz, rozwałkowac na placek o sr. wiekszej o 4 cm od sr formy do ciasta.
Posmarowac forme tluszczem i ulozyc w niej ciasto,nakluc widelcem w paru miejscach i piec w temp, okolo 200 stopni.
Po wyjeciu i ostudzeniu ułozyc na gotowym spodzie owoce,zalac je mocno podgrzanym dzemem. Mozemy udekorowac bita smietana.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mario1

    Szkoda,ze juz sezon na truskawki minal....
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    właśnie, szkoda, że już nie ma truskawek
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !