Sposób przygotowania

Czerwoną paprykę umyć, osuszyć, pozbawić gniazd nasiennych i pokroić w kosteczkę. Makaron ugotować al dente. Kukurydzę osączyć z zalewy, przelać wrzątkiem i odstawić do odcieknięcia na sitku. Ogórki konserwowe pokroić w kostkę. Pierś z kurczaka pokroić w drobną kosteczkę. Tak przygotowane składniki należy wymieszać ze sobą, następnie dodać majonez oraz keczup, po wymieszaniu sałatki doprawić ją do smaku solą oraz pieprzem.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Jak z kurczakiem to pyszna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fantastyczna sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    super połączenie składników
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajne połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !