Sposób przygotowania

Sposób przyrządzania:

Przygotuj tortownicę. Z podanych składników szybko zagnieć ciasto, rozwałkować je lub rozpłaszczyć palcami i wylepić nim dno formy, a na bokach zrobić rant. Piec kilkanaście minut, aż tarta nabierze złotego koloru. Wierzch tarty obłożyć owocami i przykryć paseczkami ciasta w kratkę. Piec w temp 180-200°C Podawać z bitą śmietaną.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    brzoskwinka

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Przepięknie wyszła!! Luna19 mam pytanie jak nazywa się to super urządzenie na zdj nr 2 i gdzie go można kupić??
  • 0
    original
    Opublikowano

    luna19

    ja kupilam w jakimś sklepiku internetowym ale są też na allegro szukaj pod nazwą \"radełko do ciasta\"..
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Piękne, już wiem co sobie kupię, bo też chcę mieć takie piękne ciasta :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    świetne ciacho, takie właśnie lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    ladnie udekorowana :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    tonia

    świetny przepis ,a jakie ciekawe radełko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !