Sposób przygotowania

Białka ubić na sztywno, dodać cukier, następnie żółtka, proszek do pieczenia, kakao i olej. Ciasto piec w brytwance ok 45 minut w 180C.
Masa: Galaretki rozpuścić w 2 szklankach wody i pozostawić do całkowitego wystudzenia. Śmietanę ubijać mikserem około 3 minuty następnie wsypać śnieżkę i dalej ubijać. Dodać gęstniejącą galaretkę i ser. Ciasto przekroić na pół i przełożyć masą, przykryć drugą częścią ciasta, lekko docisnąć. Udekorować kremem posypać kakao

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    ładnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    magdalea

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    Pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    mniam, mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jak dla mnie pierwsza klasa przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    oczu nie mogę oderwać
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Roksana3

    wygląda pysznie
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Klasyka i elegancja.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pysznie wyglaa
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pysznie wyglaa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !