Sposób przygotowania

KURCZAKA POKROIĆ W PASKI I OPRUSZYĆ MĄKĄ, PIEPRZEM I SOLĄ. NA ROZGRZANYM TŁUSZCZU USMAŻYĆ KURCZAKA, DODAĆ GRUBO POKROJONE PIECZARKI, CEBULĘ, CZOSNEK POTEM DODAĆ WINO I WODĘ. DUSIĆ DO MIĘKKOŚCI. NA KONIEC DODAĆ KONCENTRAT POMIDOROWY I DOPRAWIĆ DO SMAKU.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    bardzo fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    świetny przepis-napewno go wypróbuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 5
    original
    Opublikowano

    dianix

    piers z kurczaka cudo!
  • 1
    original
    Opublikowano

    olivka

    godny uwagi!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    coś dla mnie,pycha ,już mi smakuje
  • 5
    original
    Opublikowano

    dianix

    ekstra, az zwrociło moją uwagę
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    zjadłby takiego kurczaka
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszniutkie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    na pewno wypróbuje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    to będzie napewno pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !