Sposób przygotowania

Ciasto zagnieść .. forme posmarować tłuszczem i posypać wiórkami kokosowymi.. nakłuć widelcem i wstawić do piekarnika na ok 20 min 180 st

Owoce wypłukać i posypać cukrem, ok pół szkl, wymieszać.

Ugotować budynie i gorące wyłożyć na podpieczone ciasto..
Posypac owocami w cukrze..
piec ok 20 min..

beziki; Białka ubić na pianę, dodać cukier i dobrze ucić do rozpuszczenia.. na koniec dodać mąkę ziemniaczaną ..
taką masę nakladać do szprycy i na upieczone ciasto ukladać równo lub wedle uznania beziki...
zapiec do zrumienienia...

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    bardzo smakowite
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    Boskie jest to ciacho! Ale mam na nie ochote:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dominika30

    mmm pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    smacznie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    pysznie się prezentuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !